Caravan verhuur

Wilt u Zweden ontdekken maar wilt u niet vast zitten aan een hotel? Dan zijn onze caravans de oplossing voor u! Reis door het prachtige landschap en verblijf midden in de natuur. Alle caravans worden na verblijf grondig gedesinfecteerd.

 

Elddis Odyssey 484 

 

 

 

 

 

 

 

 

De typisch Engelse manier van caravans bouwen komt prachtig tot uiting in deze Elddis Odyssey 484. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover.

De Elddis Odyssey is vanaf het voorjaar te reserveren.

 

Meer informatie


Kip Hy line 530 TDB


 

 

 

 

 

 

 

Deze Kip Hy Line 530 TDB heeft een doordachte inrichting om prettig mee te kunnen kamperen. De caravan is gebouwd in 2005. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 260 kilo. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De Kip Hy Line 530 TDB is vanaf het voorjaar te reserveren. 

Meer informatie

Bekijk ons aanbod op Camptoo.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan contact met ons op:

Fred van der Molen